Kijken, kiezen en kopen.

Cash & Carry Olaf Nijenkamp Tuinplanten is het inkoopcentrum voor de hovenier in midden Overijssel. In Raalte – direct aan de N35 – staat een strak gesorteerd assortiment bomen, heesters, vaste planten, coniferen, rozen, klimplanten, fruitplanten en solitaire blikvangers. Ook vindt u er materialen voor aanleg en onderhoud, zoals boompalen, spijkers, gereedschappen, potgrond en meststoffen.

De bomen en planten staan per soort en in diverse maten en hoogtes bij elkaar. Het assortiment van Cash & Carry Olaf Nijenkamp Tuinplanten vormt de uitstekende basis voor elke aanlegklus of groenproject.

TIP van Olaf Nijenkamp:

Voor de hovenier die bezig is met een particuliere tuin is de Cash & Carry ideaal. U neemt uw eigen klanten mee voor een plantenadvies naar Olaf Nijenkamp Tuinplanten. Hier heeft u alle tijd om uw klanten de planten te laten zien, keuzes te maken en planten alvast te bestellen. Alle bomen en planten zijn met consumentenprijs gelabeld, zodat u zeker weet dat u de juiste plant-prijs laat zien.

Wilt u een grotere maat heester of een andere bloemkleur van die Hydrangea of toch een boom met een dikkere stamomtrek? Dat is voor ons geen probleem. Bestelt u deze week de aantallen en soorten – dan leveren we volgende week de planten bij u af. Op uw bedrijfslocatie of de particuliere tuin in aanleg. Dat noemen wij bij Olaf Nijenkamp Tuinplanten ontzorgen!

Olaf Nijenkamp Tuinplanten

Alleen het beste voor uw groenproject

4 seizoenen het beste voor de hovenier. Daar staan we voor als groothandel in buitenplanten. Onze kracht? Dat is het enorme assortiment dat we aanbieden. Op onze Cash & Carry en online via www.olaf-nijenkamp.nl. We werken nu al bijna 30 jaar met en voor hoveniers. We mogen dus gerust zeggen dat we de markt en de trends kennen voor alle aanlegprojecten.

Via social media houden we alle hoveniers in Nederland op de hoogte van bijvoorbeeld een aanbieding meststoffen, een bijzondere plant, een advies over gras of over de werkwijze van Olaf Nijenkamp Tuinplanten. Wilt u ons volgen? https://www.facebook.com/OlafNijenkampBV/.

De tweede stap naar slimmer hovenieren