Slim tuinplanten inkopen

Slim tuinplanten inkopen met de grootste database voor hoveniers. Met deze tuinplanten database kunt u on-line je planten selecteren om:

  • een beplantingsplan te maken;
  • uw opdrachtgever mee laten kijken;
  • een bestellijst maken;

Met de database van Olaf Nijenkamp heeft u als hovenier/groenprofessional direct inzicht in het te bestellen plantenassortiment.

Deze plantendatabase is ontworpen voor hoveniers, grootgroen, werkvoorbereiders, inkopers en tuinarchitecten.
Op de website kunt u direct aan de slag met uw eigen account en ervaar hoe u slimmer kunt inkopen voor uw aanleg- en renovatieprojecten.

Uw voordelen zijn

  • Inkoopprijzen alleen inzichtelijk voor de groenprofessional met een eigen account.
  • Bespaar tijd! Dubbel invoerwerk van uw calculatie, plantlijst of groenproject is nu verleden tijd. Alle informatie die u nodig heeft staat online en is 24/7 te gebruiken in BeplantingsplanOnline.nl. Tel uit je (tijd)winst!
  • U bewaart eenvoudig de gegevens van de calculatie of plantlijst in uw eigen klantaccount. Deze kunt u later altijd inzien en bewerken. U werkt binnen een beveiligde SSL-omgeving.
Olaf Nijenkamp tuinplanten
Olaf Nijenkamp

Haal winst uit uw groenproject

Olaf Nijenkamp Tuinplanten geeft u de tool in handen om uw klanten direct te laten meekijken bij het presenteren van een beplantingsplan. Samen bekijkt u de duizenden kleurenafbeeldingen, kiest u op kleur de gewenste planten en maakt u eenvoudig een scherpe calculatie. En dat alles kan overal, met de laptop, tablet of mobiel. Olaf Nijenkamp Tuinplanten geeft u de tool in handen waarmee je als groenprofessional concurrerend blijft, je klanten snel kunt bedienen en je eigen marges kunt beschermen.

Bespaar ook tijd met plantentransport

Wij leveren wekelijks door heel Nederland op de locatie die u aangeeft. Dat kan bij u op het bedrijf of bij uw opdrachtgever. Ook dit bespaart u tijd, hoe slim wilt u het hebben?

Advies of een afspraak?

Wij helpen u graag. Heeft u vragen of heeft u advies nodig om slimmer te kunnen hovenieren? Wij staan u graag te woord en u kunt 6 dagen per week onze locatie bezoeken. Vul hiervoor onderstaand contactformulier in of bel, van maandag tot zaterdag van 7:30 uur tot 20:00 uur. Ik sta u graag te woord.

 

Met vriendelijke groet,

 

Olaf Nijenkamp
Olaf Nijenkamp tuinplanten

De tweede stap naar slimmer hovenieren