TSD is totaalleverancier voor ICT-oplossingen in de groene sector. Al jarenlang bedienen wij de markt door het leveren van hardware, ondersteuning in het beheer van de infrastructuur en bieden wij software voor de hovenier, waaronder: DATAflor Business projectadministratie – en 3DTUIN Designer ontwerpsoftware.

DATAflor Apps

Je kantoor in je broekzak

Mobiele apparaten worden steeds beter en met een mobiel netwerk dat bijna overal in Nederland zorgt voor voldoende signaal kun je overal werken. Door de hoge resolutie van de beeldschermen van smartphones kun je redelijk goed je bedrijfsgegevens raadplegen. Met de komst van allerlei software ondersteunende apps is het invoeren van gegevens op een mobiele telefoon steeds gemakkelijker.

Dit biedt veel mogelijkheden voor hoveniers, die in het voorjaar en najaar, bijna altijd onderweg zijn. Als je veel werk buiten hebt, is ook de administratieve afhandeling veel werk.

Dit administratieve werk, het invoeren van al het papierwerk in de computer, moet vaak ’s avonds gebeuren.
Moderne bedrijfssoftware is tegenwoordig voorzien van apps die een handig verlengstuk zijn. Veel voorkomende werkzaamheden en relevante actuele informatie kan met de smartphone direct ingezien of verwerkt worden. Dit bespaart veel tijd en veel kantoorwerk.

De apps zijn native geprogrammeerd voor Android en iOS. Je voelt je meteen thuis omdat de bediening werkt zoals je gewend bent van je eigen telefoon.
“Functies die je gewend bent te gebruiken, zoals bijvoorbeeld je camera werken gewoon.”
Mobiel werken met de DATAflor-apps CONNECT en TIME
Met de app DATAflor CONNECT heeft u toegang tot uw DATAflor BUSINESS programma ongeacht waar je aan het werk bent. Alle gegevens zoals contacten, informatie over klanten, service specificaties, berekening van gegevens, kan worden ingezien.
Foto’s, video’s en gesproken memo’s kunnen worden opgenomen via smartphone op de werkplek en het project of opgeslagen worden in de projectfolder. Of het nu bij de klant in de tuin is of op kantoor; alle documenten zijn altijd up-to-date en beschikbaar voor alle medewerkers. Dit maakt de communicatie tussen de werklocatie en het kantoor eenvoudiger, sneller en comfortabeler.
De werktijden van individuele medewerkers of teams kunnen vastgelegd worden met de app DATAflor TIME en snel en gemakkelijk via smartphone op het juiste project geboekt worden. Dagelijkse rapporten, klantrapporten, leveringsbonnen, materiaal- en apparatuur gebruik worden gemakkelijk opgeslagen en naar het kantoor verzonden. Foto’s van de locaties kunnen direct bijgevoegd worden bij dagelijkse rapporten en leveringsbonnen voor documentatie en informatie-uitwisseling. De verzamelde gegevens vormen de basis voor de nacalculatie en loonadministratie voor verdere verwerking op kantoor. De rapporten kunnen on-site worden ondertekend door de klant of uitvoerder.

 

Wil jij meer weten over mobiele mogelijkheden neem dan contact op TSD IT bv.

 

Lees meer op tsd.nl

Samenvattend: Gebruik moderne technieken om efficiënter te werken. Dat scheelt tijd. Dat is handig. Dat is slimmer hovenieren.

De tweede stap naar slimmer hovenieren