Geen categorie

Omdat de tuin en het terras steeds meer een verlenging worden van de binnenruimte, worden daar ook steeds meer eisen aan gesteld qua aankleding en uitstraling.

Bloembakken
Bloembakken zijn zeer geschikt voor plaatsing op een terras, een balkon, een dakterras, een binnentuin, een patio, aan de rand van een zwembad of bij een entree van een bedrijfspand.

Welke soorten bloembakken zijn er ?
Tegenwoordig zijn er vele materialen op de markt waar een bloembak van gemaakt kan zijn, zoals:
– Hout
– Cortenstaal
– Beton
– Kunststof /polyester
– Aluminium / metaal

Houten bloembakken
Met name houten bloembakken hebben een robuuste uitstraling en geven sfeer aan de tuin en gaan planten en bloemen allure geven. Het voordeel van hout is dat je bloembakken in allerlei varianten kunt maken, zoals:
– Vierkante bloembakken
– Rechthoekige bloembakken
– Zeskante bloembakken
– Bloembakken met zitgedeeltes
– Bloembakken met zwenkwielen

Duurzame houten bloembakken
Als je het goed wilt doen gebruik je voor de bloembakken duurzaam inlands hout zoals lariks/douglas en werk je met balkjes die je op elkaar kunt schroeven, voor extra stevigheid.

Duurzame houten bloembakken op het terras
Omdat de tuin en het terras steeds meer een verlenging worden van de binnenruimte, worden daar ook steeds meer eisen aan gesteld qua aankleding en uitstraling.

 

Bloembakken op maat t.b.v. Burger King

Beplanting bloembakken
De bloembakken zijn geschikt voor allerlei soorten beplanting. Met jouw plantenkennis kun je de mooiste bloembakken vullen voor de klant en zorgen voor een prachtig object in de tuin of op het terras.

Uw meedenker
Welles Hout heeft zeer veel ervaring met de fabricage van allerlei bloembakken in eigen beheer naar wens van de klant. Aan de hand van een vraag, een foto of schets kunnen wij een vrijblijvende prijsopgave voor je maken voor een bloembak. Wij nemen je graag werk uit handen om de houten bloembakken te gaan maken.

De meeste bloembakken bij Welles Hout worden gemaakt van geschaafde lariks houten balkjes van 6.8×6.8 cm die onderling aan elkaar geschroefd worden, waarbij de schroeven uit het zicht blijven. De houten bodem, met enige tussenruimte tussen de planken zodat het water weg kan, bestaat uit planken van ca 2.5 cm dikte en daaronder zijn balkjes van 4.5×7 cm voorzien zodat de wind er onder door kan en de bloembakken nog verplaatsbaar zijn ook. Zelf dien je dan nog te zorgen voor gronddoek aan de binnenzijde (indien gewenst), potgrond en beplanting.

Indien je meer wilt weten over welke mogelijkheden er zijn of als je een vrijblijvende offerte wilt ontvangen ?

Bel ons dan op tel. 0516-431470
Of stuur een email naar: verkoop@welleshout.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment