Onze tips 2018

Een rustige zomer? Nou nee…. niet echt. Normaal gesproken is de zomerperiode een rustige periode voor de plantenverkoop. Tenminste, zo zijn we dat gewend. Maar sinds maart blijft het al top-drukte. April, mei, juni en ook nu in juli blijft de levering van complete plant-lijsten ongekend hoog. We draaien met ons team nog op volle kracht. Dat zegt wat over de markt en de mooie groei van de economie. Dat is gemakkelijk werken zou u misschien denken…. Maar de uitdaging is des te groter om de plant-lijsten compleet te krijgen. Kwekers zijn uitverkocht en het is een uitdaging om transporteurs alles op tijd te laten bezorgen…

Maar waarom komen er steeds meer hoveniers naar Olaf Nijenkamp Tuinplanten als een plantlijst een uitdaging wordt?

Maak eens kennis met het vaste team van Olaf Nijenkamp Tuinplanten BV. Kent u de gezichten achter Olaf Nijenkamp Tuinplanten al? Wilt u eens zien wat we doen? Wilt u weten hoe een efficiënte logistiek er uit ziet? Een bedrijfsbezoek samen met uw collega’s? Een rondje Cash & Carry met uw leerling-hovenier? Het kan en mag allemaal in Raalte.

Olaf, Irma, Jan, Roy, Arjen, Rob, Rutger, Robert, Carla, Ronald en Steffen.

Olaf Nijenkamp

De voordelen van Olaf Nijenkamp Tuinplanten 

  1. Olaf Nijenkamp Tuinplanten heeft al bijna 30 jaar ervaring en een enorme kennis van de markt. We weten als geen ander hoe een plantlijst op tijd en compleet geleverd kan worden. We kennen de trends, de kwekers en weten welke kwaliteit er aangeboden wordt.
  2. De kwaliteit van de planten blijft bij ons de beste die er te krijgen is! We doen geen concessies in kwaliteit, ook al is er een enorme vraag.
  3. Olaf Nijenkamp Tuinplanten werkt met een eigen transportteam. Jan is onze ervaren planner en zorgt voor een uitgekiende logistiek. Hij zorgt ervoor dat we 5 dagen per week met 3 vrachtwagens en onze chauffeurs Arjen, Rob en inleenchauffeurs continue in heel Nederland planten kunnen leveren.
  4. Vrachtwagens laden en lossen is een vak apart. We werken met levende bomen en planten en daar zijn we zuinig op. Robert, Roland en Rutger maken er elke dag een mooie uitdaging van om de wagens optimaal te laden zodat de planten in topconditie de vrachtwagens kunnen verlaten.
  5. In Raalte staat een top 500 assortiment planten. De meeste hoveniers pakken zo al snel 80% van het tuinplan snel mee op de Cash & Carry. Bij bestellen betekent: voor vrijdag besteld is volgende week planten. Roy is onze tuinplanten adviseur voor de hovenier die zelf de planten bij elkaar wil pakken.
  6. Online en 24/7 staan er 300.000 plant-partijen op www.olaf-nijenkamp met actuele prijzen, voorraad-gegevens, maar ook alle informatie over de plant zelf. Superhandig en direct online te bestellen.

2 Reacties

  1. Top bedrijf, doe er al jaren zaken mee. Er is altijd een oplossing en meedenken is bij Olaf en collega’s een vanzelfsprekendheid. Ook niet geheel onbelangrijk is dat de koffie altijd klaar staat.. Gr. Uit raalte

  2. Wij doen al jaren zaken met Olaf Nijenkamp. En naar volle tevredenheid, is er wel een keer wat niet correct is of beschadigd dan word het zonder problemen opgelost. Wij zijn blij met Olaf en zijn team, ga zo door!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment