Buitenspelen is buitengewoon belangrijk

Buitenspelen is buitengewoon belangrijk

In het huidige tijdperk van mobieltjes, sociale media en meer tijd binnen doorbrengen is buitenspelen voor kinderen enorm belangrijk geworden.

Buitenspelen is gezond

Buitenspelen is goed voor de sociale ontwikkeling, het zelfvertrouwen, motorische vaardigheden, het geheugen, de concentratie, de leerprestaties van het kind en ook om obesitas een halt toe te roepen.

Kinderen gaan daardoor meer bewegen, verkennen, gebruiken hun fantasie, dromen, zijn vrolijk en blij en werken meer samen met andere kinderen. Een goede invulling daarvoor is het gebruik van gecertificeerde speeltoestellen voor buiten.

Speelwaarde van speeltoestellen

De speelwaarde van een speeltoestel is de samenvatting van alle spelelementen die je als kind kunt ervaren met speeltoestellen zoals schommelen, glijden, klimmen, klauteren, draaien, balanceren, ontmoeten, interactie, fantaseren, educatief spelen, hangen, goede motoriek, kruipen, relaxen.

De tweede stap naar slimmer hovenieren

Uw meedenker

Welles Hout heeft al meer dan 25 jaar ervaring met de levering en plaatsing van gecertificeerde speeltoestellen en ondergronden in geheel Nederland. Deels in eigen beheer en tevens ook met een aantal partners in heel Nederland worden de mooiste projecten aangelegd bij scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, speeltuinverenigingen, recreatiebedrijven, jachthavens, horeca enz.

Indien je meer wilt weten over welke mogelijkheden er zijn om op dit gebied samen te werken ?

Laat het dan gerust weten. Met jouw contacten, onze kennis en ons uitgebreide netwerk aan leveranciers, keuringsinstanties en montagebedrijven kunnen we wellicht jouw klantenkring uitbreiden. Hiervoor maken we graag een vrijblijvende afspraak.

Op de website www.speeltoestel.nl vind je het complete assortiment aan gecertificeerde speeltoestellen en tevens een deel van onze gerealiseerde projecten.

Bel ons voor meer informatie of een afspraak op tel. 0516-431470

Of stuur een email naar: info@speeltoestel.nl

www.facebook.com/speeltoestel.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment