Contact onderhouden

Hoe lastig is het om je contacten te onderhouden als ondernemer? Hoe communiceer je en wanneer? Veel hoveniersbedrijven sturen regelmatig een nieuwsbrief naar hun opdrachtgevers. Zou je dat ook willen dat jouw opdrachtgever regelmatig tips krijgt van jouw bedrijf? Om hun tuin in topconditie te houden of acties van jouw bedrijf te ontvangen?

Geen tijd? Geen nood! De Tuinregisseurs verzorgd elke maand jouw nieuwsbrief naar jouw klanten. Met jouw tips en acties. Voor een gering bedrag per maand onder de aandacht bij jouw opdrachtgever.

Waarom maandelijks?

Omdat er iedere maand tips zijn te geven over het onderhoud van de tuin. Iedere maand kan je een bijzonder plant onder de aandacht brengen. Iedere maand is anders bij de hovenier en kan je acties of aanbiedingen doen.

Mensen krijgen al teveel mails, irritant!

Dat klopt we worden bedolven onder e-mails, vooral waar we niks aan hebben of niet om hebben gevraagd. Maar stel ik heb 10, 20, 50.000 euro of meer uitgegeven aan mijn tuin, dan begint het pas. De planten moeten groeien, snoeien, bemesten, bestrating reinigen, verlichting, beregening etc… etc… Nu kan je iemand een handleiding geven wat men iedere maand moet doen maar daar is geen tijd voor en niet fijn. Prettig is het wel als ik iedere maand tips/instructie krijg waar aan te denken en hoe e.e.a. te doen.

Als je een auto koopt dan zal deze hetzelfde blijven zolang je er goed meer rijd. Daar hoef je niet maandelijks een tip over te krijgen.Een tuin is geen maand hetzelfde en daar is onderhoud voor nodig. Ook is het leuk om iets toe te voegen aan de tuin, zoals bollen, mooie potten of bakken en nog veel meer.

 

Hiernaast enkele afbeeldingen van intro’s van nieuwsbrieven die we maandelijks verzorgen.

De tweede stap naar slimmer hovenieren

Communiceer

Laat iedere maand wat van je ‘horen’ en geef jouw opdrachtgevers de service van maandelijkse tips.

Waarom iedere maand? Omdat jouw relatie je soms vergeet en als je iedere maand (aan het begin van de maand) met zinvolle tips en acties komt wordt je gezien als betrouwbare partner.

Voor een gering bedrag per maand stellen we de teksten op, plaatsen (jouw) afbeeldingen en versturen we de nieuwsbrief naar jouw klanten, met jou logo, look en feel.

Meer informatie? Bel of mail naar: a.bijl@detuinregisseurs.nl

 

Met vriendelijke groet,

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper