Verbreding klantenkring mogelijk:

Alle hoveniersbedrijven zijn druk dit jaar, maar het zal ook weer eens wat rustiger worden. Dan is het goed dat je een meer gevarieerde klantenkring hebt zodat je omzet mooi op peil blijft of dat je het zelfs meer laat groeien door een verbreding van je klantenkring.

Levering en montage van gecertificeerde speeltoestellen:

Naast de particuliere opdrachtgevers en de bedrijfstuinen kun je je klantenkring ook uitbreiden met werkzaamheden voor vakantieparken, horecabedrijven, jachthavens, instellingen, kinderdagverblijven en basisscholen. Deze, veelal, openbare ruimtes zijn ook regelmatig op zoek naar de levering en eventuele montage van gecertificeerde speeltoestellen. Dit in combinatie met je normale werkzaamheden als groen en bestratingen kunnen leiden tot hele leuke klussen jaarrond.

Indien je géén ervaring hebt met gecertificeerde speeltoestellen helpen we je daar graag mee. Wij hebben hier al ruim 25 jaar ervaring mee en komen graag eens bij je langs om van gedachten te wisselen.

De tweede stap naar slimmer hovenieren

Speeltoestellen assortiment:

Op onze website www.speeltoestel.nl vind je het complete assortiment aan gecertificeerde speeltoestellen conform de veiligheidsnorm EN-1176.

Uw meedenker:

Speeltoestel.nl / Welles Hout

Industrieweg 11d

8426 AB Appelscha

tel. 0516-431470

info@speeltoestel.nl

Facebook.nl/Speeltoestel.nl

 

Je kunt ons ook vinden op de Recreatievakbeurs in Hardenberg van dinsdag 27 t/m donderdag 29 november 2018 op standnummer 552 voor een persoonlijke kennismaking