De doener, de denker en de winnaar

Werken in het groen houdt in dat je vaak buiten bent en met natuurlijke materialen werkt. Veel handwerk, veel doen en iedere dag is anders. Misschien wel het mooiste beroep dat je kunt wensen.

TSD IT steunt de groene professional en ondernemer met slimme automatisering en goede ontwerpsoftware. De hovenier is ondernemer met vele bijbehorende bedrijfstaken, zoals verkoop, marketing, ontwerpen en automatisering. Allemaal zaken die naast het vak, buiten gerealiseerd moeten worden.

Het afgelopen jaar hebben we verschillende artikelen geschreven over deze bijbehorende taken. In maart hebben we aandacht besteed aan social media. Een prima methode om werk te promoten en hoe 3D ontwerpsoftware je daarbij helpt. Trots op je werk zijn en meer laten zien, kan op eenvoudige wijze tot meer en betere verkoop leiden.  Dat is slimme marketing!

 

 

In een ander artikel vertelden we dat goede bedrijfssoftware leidt tot het voorkomen van fouten en minder kantoorwerk. Goede begrotings- en calculatiesoftware geeft duidelijkheid in de voorbereiding en uitvoering. Het gebruik van mobiele devices zorgt voor minder administratieve taken op kantoor.

 

 

De combinatie van ontwerpsoftware met technische informatie over maatvoering, beplanting en integratie van de (tuin) producten van leveranciers geeft snel en bruikbaar resultaat. Dit gecombineerd met geautomatiseerde administratie en projectvoorbereiding zorgt voor efficiënt werk op het project, overzichtelijke, transparante projectregistratie, tevreden klanten en het ondersteunt de doeners, jou en jouw collega’s.

TSD biedt moderne en professionele software, zoals 3DTUIN Designer en DATAflor BUSINESS met deskundige begeleiding. TSD is kennispartner in IT Solutions in Green!

Interesse in deze informatie? De artikelen zijn op deze site terug te lezen. Interesse in TSD en de software? 

Je kunt ons ook bezoeken op de Tuinprofessional dagen op 9 en 10 januari of op de Groene Sector beurs van 15 tot en met 17 januari 2019, om jouw automatiseringswensen door te nemen. Liever direct contact opnemen? Bel 038-8505050 of stuur een e-mail naar info@tsd.nl.

TSD IT bv is totaalleverancier voor ICT-oplossingen in de groene sector. Al jarenlang bedienen wij de markt door het leveren van hardware, ondersteuning in het beheer van de infrastructuur en bieden wij software voor de hovenier, waaronder: DATAflor Business projectadministratie – en 3DTUIN Designer ontwerpsoftware. TSD IT bv is leverancier van verschillende softwarepakketten, zowel voor kwekerijen als hoveniers. 

Samenvattend: Gebruik moderne technieken om jezelf en de groene sector te promoten. Dat is stoer. Dat is slimmer hovenieren.

De tweede stap naar slimmer hovenieren