Meer dan tuinontwerpen…

De Tuinregisseurs is werkzaam door heel Nederland. De opdrachten variëren van voortuin tot begraafplaats, Kerkplein, stationsomgeving, bedrijventerrein, landgoederen en tuinen. Zo tegen het einde van 2018 is het leuk om een beknopt overzicht te tonen van mijn portfolio.

Sinds 2011 is De Tuinregisseurs werkzaam voor hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijven op het gebied van ontwerpen, planuitwerking en werkvoorbereiding. We hopen dit in 2019 ook te mogen voortzetten. Mocht jouw bedrijf ook ondersteuning zoeken in 2019 door een ontwerpbureau dat breed inzetbaar is………….een vrijblijvende afspraak is snel gemaakt.

Kerkplein Dalfsen 01
Kerkplein Dalfsen
Kerkplein Dalfsen
Kerkplein Dalfsen
Kerkplein Dalfsen
Kerkplein Dalfsen
Kerkplein Dalfsen

Kerkplein Dalfsen

Bovenstaande visuals zijn gemaakt van een ontwerp voor het nieuwe Kerkplein te Dalfsen. Het ontwerp is in 2016 gemaakt en de visuals zijn najaar 2018 gemaakt door studio Verbeeld & Beleef uit Oudleusen.

IKEA en stationsomgeving Haarlem

Van analyse tot concept en van concept tot ontwerp en visualisatie. Ontwerp van stedelijk landschap, waarbij verrassing en beleving centraal stonden, naast een goede routing voor vrachtverkeer, openbaar vervoer en parkeren.

 

Deze ontwerpen en foto’s van gerealiseerde ontwerpen is slechts een klein deel van de gemaakte plannen van de laatste jaren. Van plantenbak tot stationsomgeving. De Tuinregisseurs van tuin- en landschapsontwerpen en meer. Van werkvoorbereiding, planuitwerking, opstellen ramingen en begrotingen, werkomschijvingen en regie van de realisatie.

Van het voeren van verkoopgesprekken tot het leiden van inspraakavonden voor 10 tot 100 mensen en meer. Opdrachten van 5.000 euro tot 5 miljoen en meer…… Ook voor 2019 van harte aanbevolen als het goed moet worden.

Wil je meer informatie en/of een vrijvlijvend gesprek? Maak dan gebruik van onderstaand invulformulier, kiest voor De Tuinregisseurs, stel je vraag en klik op verzenden. Je krijgt binnen 2 werkdagen antwoord.

 

Wie weet tot ziens.

 

Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

De tweede stap naar slimmer hovenieren

Ontwerp schoolplein en omgeving Ommen

Schetsplannen voor een schoolplein en -omgeving te Ommen. Aangevuld met enkele eenvoudige studiemodellen om inzage te krijgen van de ruimtelijke beleving.

Stationsomgeving Vlaardingen

Herinrichtingsvoorstellen voor een stationsomgeving te Vlaardingen. Vele gepuzzel met nieuwe entree, opgang, opvang hoogteverschillen en uitbreiding van de fietsenstallingen. Dit jaar gerealiseerd.

Entree ziekenhuis Bethesda te Hoogeveen

Van grasstrook tot een verrassende beplantingsstrook met meer beleving. Daar worden bezoekers en patiënten vrolijker van.