Maatwerk houten terrasoverkappingen

Robuuste terrasoverkappingen zie je de laatste jaren meer en meer verschijnen in de Nederlandse tuinen om zodoende behaaglijk uit de wind te kunnen zitten en tevens het buitenseizoen te verlengen.

Terrasoverkappingen

Overkappingen in tuinen kennen meerdere vormen zoals platte daken, zadeldaken, lessenaarsdaken en kapschuren. De ene overkapping wordt gebruikt als loungeruimte en een ander heeft naast het lounge gedeelte een bergruimte. Om overkappingen met een strakkere look te maken wordt in de constructie veelal gebruik gemaakt van zwaluwstaart verbindingen zodat de omlijsting compacter oogt en prima in een moderne tuin past.

De tweede stap naar slimmer hovenieren

Kwaliteit

Welles Hout werkt hoofdzakelijk met duurzaam lariks hout dat valt in duurzaamheidsklasse 3. Het hout zal in drogere periodes gaan krimpen en droogtescheuren veroorzaken maar deze scheuren doen géén enkele afbreuk aan de sterkte en kwaliteit van het hout.

Onbehandeld- of drukgeïmpregneerd hout

Ondanks dat lariks hout van origine al duurzaam is en prima onbehandeld verwerkt kan worden bestaat er ook de mogelijkheid om het hout alsnog onder hoge druk te laten impregneren voor een verlenging van de levensduur. Het hout is dan beter beschermd tegen schimmel en houtrot en hoeft minder snel vervangen te worden.

Maatwerk

Welles Hout is specialist in maatwerk terrasoverkappingen en maakt deze constructies
allemaal in de eigen werkplaats, waar vakmanschap nog altijd een groot goed is. We bestaan
niet voor niets al ruim 90 jaar.

Uw meedenker:

Welles Hout maakt altijd eerst een vrijblijvende offerte op maat aan de hand van uw schets of tekening en zak dit daarna met u doorspreken om te komen tot een mooie oplossing voor uw klant.

Welles Hout zal ook te vinden zijn op de Groene sector vakbeurs in Hardenberg, standnummer 125
Dinsdag 15 januari t/m donderdag 17 januari 2019, alle dagen van 13.00 tot 21.00 uur.
Welles Hout
Industrieweg 11d
8426 AB Appelscha
Tel. 0516-431470
Email: verkoop@welleshout.nl
Website: www.welleshout.nl
Facebook: facebook.com/welleshout.nl