Slimmer hovenieren in 2020

Vrijwel ieder hoveniersbedrijf zit over zijn oren in het werk. Heeft te kampen met personeelsgebrek en zou wat relaxter zijn opdrachten willen uitvoeren. Iedere ondernemer loopt tegen dingen aan die hij zou willen veranderen. Alleen hoe en wat? Dat en meer op 6 november.

Omdat de hoveniersbranche niet echt bekend staat als een dynamische, communicatieve en vernieuwende branche (uitzonderingen daar gelaten natuurlijk), kan je hier een hele slag maken. Veel hoveniers en hoveniersbedrijven zeggen zo doen we het altijd al en zo blijven we het doen. Daarom vinden andere werkmethoden of verdienmodellen vaak moeizaam hun weg.

Omdat veel hoveniersbedrijven zo denken is dit toch geweldig nieuws voor die bedrijven die wel willen verbeteren/optimaliseren, want dan val je als snel op en werk je meer vanuit rust en structuur.

 

2020 beter in en uit

Hoe kan je het beter doen in 2020 dan in 2019? Daarbij gaat het niet zozeer om meer opdrachten binnen te halen en harder te werken maar om te leren Slimmer te werken. Dat leer je niet binnen een week. Hoe dan wel?

Trainingsdag met medewerkers

Laat je coachen

Coaching……dat is niets voor mij zou je kunnen denken, prima blijf vooral doen wat je altijd al hebt gedaan als dat goed voor jou werkt, vooral zo blijven doen. Maar als je je wilt laten coachen, laat je dan coachen door een erkende beroepscoach. Zelf ben ik aangesloten bij de NOBCO en heb een studie coaching gevolgd aan de Windesheim Hogeschool te Zwolle.

 

Sinds 2011 coach ik eigenaren van hoveniersbedrijven in persoonlijke effectiviteit en optimalisatie bedrijfsprocessen.

 

Wil jij je ondernemersvaardigheden verbeteren?

Wil jij je bedrijf optimaliseren en beter communiceren en positioneren, werken vanuit rust en overzicht?
Misschien is dat wat voor mij zou je kunnen denken, maar hoe gaat dat dan? In hoeverre is dat nuttig en wat moet ik dan doen? Heeft dat zin?

 

Wil jij je bedrijf op termijn (binnen 5 jaar) verkopen en verkoopklaar maken?

Zet het in 2020 de stijgers voor de nieuwe eigenaar. Produceer de komende 3-5 jaar betere cijfers en verkoop tegen een betere prijs.

 

Studie / informatiedag

Voor diegenen die twijfelen, overwegen of denken misschien is dat wat voor mij…….en mijn bedrijf organiseert Jouw ondernemers Coach (Alexander Bijl) een studie/informatiedag op 6 november a.s.

Dit is dus alleen voor hoveniers/ondernemers die in en vanaf 2020 Slimmer willen gaan werken. Die met minder inspanning/frustratie meer rendement willen halen. Die van uit rust en zelfvertrouwen willen werken. Die durven om hun specifieke verdienmodel te ontdekken en toe te passen.

 

Bij de toepassing wordt je begeleid en getraind om je verdienmodel te testen en toe te passen. Hierbij speelt je mindset een belangrijke rol. Leer ontdekken wat jouw belemmerende overtuigingen zijn en meer……..

De tweede stap naar slimmer hovenieren

Programma 6 november 2019

Ochtendprogramma: 09:00 – 12:30 uur
Productisering en verdienmodellen.

Hoe kan je van je dienstverlening een product maken? Minder uurtje factuurtje werken. Geen offertes hoeven maken en veel verloren tijd. Dit kan van ontwerp tot onderhoud. Hoe communiceer je dat?
Welke mogelijkheden zijn er?

In deze ochtend leer je ook wat verdienmodellen zijn en hoe jij je bedrijf kan standaardiseren.

Standaardisatie verkoopt en werkt makkelijker, sneller en eenvoudiger. Zo kan
je prijstechnisch ook scherper werken en doe je meer in minder tijd.

 

Middagprogramma: 13:30 uur tot 16:00 uur
In gesprek met collega bedrijven die zich eerder hebben laten coachen

Wat is het nut van coaching? Wat is groepscoaching, hoe werkt dat? Wat is 1 op 1 coaching? Waarom een jaarprogramma? Wat heb ik er aan? Hoe kan ik het inzetten ook voor de medewerkers? Ik werk alleen……….., is dit dan zinvol? Moet ik dan ook gaan automatiseren? Kan ik mijn automatiseringsproces ook in de coaching inbrengen?

Deze middag kan je in gesprek gaan met collega ondernemers/hoveniers die ook een jaarprogramma hebben gevolgd. Zij delen hun ervaringen en er is ruimte voor stellen van vragen.

 

Kosten

Je investering voor deze dag bedraagt 247,- euro ex. btw.
De dag is inclusief lunch en dranken.
Locatie: Kasteel de Hooge Vuursche – Baarn

Indien je deze dag besluit om deel te nemen aan het jaarprogramma groepscoaching of je inschrijft voor het jaarprogramma optimaliseren bedrijfsprocessen vindt er een terugbetaling plaats van 247,- ex. btw.

Vraag je niet af wat het kost…………..maar vraag je af wat levert het op?

Download hier een review van een deelnemer jaarprogramma 2018-2019 coaching en lees wat het hem heeft opgebracht binnen 12 maanden.

 

Deelname

  • De dag gaat door bij een minimaal 6 deelnemers.
  • Maximum 25 deelnemers.
  • Opgave en betaling voor 20 oktober 2019.

Vul hieronder het invulformulier in en ik zie je (bij voldoende deelnemers) op 6 november.

 

Geen tijd?  6 november, bel 06-53 250 362 voor een afspraak.

 

Interesse?

Lees hier enkele reviews van ondernemers/hoveniersbedrijven die jou voorgingen.

Download hier informatie over jaarprogramma optimalisering bedrijfsprocessen.
Hoe werkt het, wat kost het, wat komt aan bod en wat wordt er van mij verwacht?

Download hier informatie over jaarprogramma groepscoaching
optimalisering bedrijfsprocessen,
Hoe werkt het, wat kost het, wat komt aan bod en wat wordt er van mij verwacht?

 

Met vriendelijke groet en wie weet tot volgende maand,

 

ing. Alexander Bijl
erkend coach en trainer
(aangesloten bij de NOBCO – Nederlandse Orde Beroeps COaches)