Online bestellen. We doen het bijna allemaal privé wel eens bij Bol.com of Coolblue. Maar online bomen planten bestellen voor mijn bedrijf? Mwwohh… dan moet ik toch zeker weten dat het allemaal goed geregeld wordt. Toch? Maar online bomen en planten bestellen is echt super gemakkelijk. En als je eenmaal online bestelt, heb je geen reden meer om het daarna anders te regelen. 

Een voorbeeld …. De tuin van de familie Jansen is nagenoeg opgeleverd in september. Er missen nu nog een paar bomen die pas in het najaar geplant kunnen worden… Maar ja. Als je gaat plannen dan kom je er snel achter dat je voor die paar bomen bijna een hele dag bezig bent. Misschien wel met 2 man. Want bestellen bij de juiste leverancier, de bomen ophalen en planten, Dat kost tijd.. Maar stel dat je de bomen en planten online bestelt bij Olaf Nijenkamp Tuinplanten. In drie stappen ben je vanaf je mobiel of pc klaar en hoef je verder niets te regelen. Behalve de boom te planten dan!

Olaf Nijenkamp Tuinplanten ziet je online bestelling binnen komen en gaat voor je aan het werk. We laten de mooiste bomen vanaf de kweker binnenkomen. We zorgen ervoor dat de bomen netjes worden geladen in de vrachtwagen. Onze chauffeur rijdt naar je tuin in aanleg en laadt de bomen netjes uit op het moment dat je mensen klaar staan om ze te planten. De winst die je dan maakt is dan toch snel meegenomen! Veel hoveniers bestellen inmiddels snel via de website van Olaf Nijenkamp Tuinplanten. Proberen? Maak nu je eigen klant-pagina aan.

Op weg naar de volgende (online) klant!

Het vervoeren en plaatsen van de bomen en planten vereist een specifieke vakkennis over de kluitmaat, de lengtemaat en de kwetsbaarheid van de bomen en planten. Daarom regelen we de logistiek het liefste zelf, met eigen vrachtwagens en eigen chauffeurs. Zodat we zeker weten dat jij de planten onbezorgd in de tuin in aanleg kunt planten.

Bestel je voor vrijdag 12.00 uur?  Dan kun je gegarandeerd volgende week de planten verwachten. Op de juiste plaats die we met jou hebben afgesproken. Jouw planten en bomen bezorgen we vanaf € 350,00 gratis op elke plek in Nederland (uitgezonderd de eilanden). Dan heb jij al snel de eerste winst te pakken!

Maak nu een eigen klant-pagina aan en ga direct aan de slag!

  • Alle bomen en planten voor hoveniers
  • Maak online een offerte voor je klant met je eigen bedrijfslogo
  • Bestel je vrijdags voor 12.00 uur, dan kun je volgende week planten
  • Je bestelde order ontvang je vanaf € 350,00 zonder transportkosten
  • Bomen en planten zijn van AA kwaliteit
  • Je kunt de bomen en planten ook direct meenemen uit voorraad in Raalte

De tweede stap naar slimmer hovenieren

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment