Gratis advies
Meer verdienen
Delers van expertise
Wekelijkse tips

SLIMMER ONLINE MET DE WEBSMID

De Websmid
De Websmid heeft ruim 10 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites en webshops voor de hoveniersbranche. Op ons kantoor in Zwolle werken rond 10 specialisten samen, elk op hun eigen vakgebied, aan het online succes van onze klanten.

Echte online en design specialisten
De vakgebieden van onze specialisten zijn: design, ontwikkeling websites, ontwikkeling webshops, maatwerk applicaties, zoekmachine optimalisatie en online marketing. De websites bouwen wij doorgaans in WordPress en webshops in PrestaShop.

Voor elk budget
De Websmid gaat uit van het principe dat we – afhankelijk van de doelstellingen – voor elk budget een passende website kunnen bouwen en/of online marketing kunnen verzorgen. Op deze wijze is elke klant welkom en komen we samen tot een online succes. En zo is het ook bij hoveniers. Hoewel de diensten doorgaans dicht bij elkaar liggen, zijn er talloze verschillen in marktbenadering, doelgroepen, uitstraling, tarieven en budgetten etc. Die aspecten komen terug in de website en online marketing.

Thuis bij Hoveniers
Al reeds jaar en dag helpen wij hoveniers met hun websites en andere online activiteiten. Wij kennen de branche en weten waar de kansen liggen. Als deelnemer van Slimmer Hovenieren willen jou ook helpen. Een samenwerking beginnen we graag met een goed gesprek om elkaar beter te leren kennen!

Alles regelen we voor je
Misschien overbodig te zeggen maar we regelen alle online zaken voor je; teksten, domeinnaam, hosting, e-mailadressen, website, optimalisatie, onderhoud, updates, Adwords, Social Media etc. Eén online marketeer met verstand van zaken wordt jouw contactpersoon voor alle specialisten van De Websmid.

Interesse?
Wij helpen je graag verder! Bel 038-7601601 of mail info@dewebsmid.nl en wij zorgen ervoor dat je internet op de slimste manier gaat gebruiken.

De tweede stap naar slimmer hovenieren