Gratis advies
Meer verdienen
Delers van expertise
Wekelijkse tips

Fiber Grass

06 – 51 32 63 73

Fiber Grass staat  voor kwaliteit

Fiber Grass heeft een Europese certificering met ISA en TüV Nord NEN 1177-2008. Wij werken samen met partners in België, Duitsland en Engeland.

FiberGrass geeft garanties voor schade veroorzaakt door verkleuring en UV-degradatie. De garantie is afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht op de plaats waar de grasmat is geïnstalleerd.

Op plaatsen waar kunstgras wordt geïnstalleerd door gecertificeerde installateurs in de Benelux, geven we 10 jaar garantie op alle producten.

Dit kunstgras is onderhoudsvrij. We raden aan om het gazon te reinigen met een bezem met dikke borstelharen en mogelijk een BIOMOS-product om het mos te verwijderen. Takken en bladeren zijn voldoende om ze te verzamelen met harken.

 

Garantie Fiber Grass

FiberGrass garandeert dat de gebruikte materialen voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen en dat alle geleverde componenten worden gegarandeerd door individuele leveranciers.
De garantieperiode omvat FiberGrass-garanties:
Dat de kleurverandering bijna nul is.
Dat de ultraviolette en klimaatverslechtering minimaal zal zijn FiberGrass zorgt ervoor dat alle activiteiten met betrekking tot de productie van deze producten voldoen aan de FiberGrass-richtlijnen in overeenstemming met de specificaties ontwikkeld door FiberGrass en geproduceerd in overeenstemming met het ISO 9001-kwaliteitsmanagementsysteem.

Fiber Grass particuliere tuin

FIber Grass voor elk budget

FiberGrass heeft producten in het assortiment die zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen tegen een scherpe prijs. De kunstgrassen bestaan ​​uit korte vezels en per m2 is de verdeling van vezels minder frequent.

Gecreëerde producten zijn ideaal als u een beperkt budget heeft. Stipa, Carex en Almeria zijn soorten synthetische grassen met een mooie afwerking en kortere vezels.

Fiber Grass particuliere tuin
Fiber Grass speelveld

Natuurlijk kunstgras

Het meest natuurlijke kunstgras moet het uiterlijk hebben van natuurlijk gras dat in de meeste tuinen en parken te zien is. Voorbeelden zijn bijna te lange stelen, die van links naar rechts zijn gerangschikt in plaats van dicht bij elkaar. Onze twee zeer mooie grassoorten Pennistum en Sesleria zijn gemaakt van lange en harde vezels. Het gebruik van dit type vezels zorgt ervoor dat het eindproduct duurzaam en heel natuurlijk is. Misschien niet al te perfect bijgesneden, maar het uiterlijk maakt het vergelijkbaar met een natuurlijke grasmat met veel gras.

Luxe Fiber Grass

Kunstgras in de tuin in extreme vormen. Kosteneffectiviteit, probleemloos en heel natuurlijk. Ons kunstgras zoals Sesleria de Luxe heeft verschillende kleuren groen en veel tinten grijs en bruin. In combinatie met de extreem zacht aanvoelende vezeltextuur, is deze tot in het kleinste detail gemaakt. Koeleria is vergelijkbaar met Sesleria, maar het verschilt van het exclusieve sappige groen dat de perfecte grasmat voor de tuin creëert.

Zorgeloos

Acorus bestaat uit 6 kleuren. Een prachtig 100% product dat eruitziet als een afgeknotte grasmat.

Referentie projecten bezoeken?

FiberGrass is al jaren gespecialiseerd in het creëren en verwerken van oplossingen van kunstgras in tuinen, dakterrassen, speeltuinen, sportvelden en als privé putting green. FiberGrass garandeert een probleemloze installatie van kunstgras in kleine en grote projecten. Wilt u een van onze showtuinen bezoeken? Deze zijn door heel Nederland en België te vinden. Bel of mail ons voor de locaties.

Informatie, kunstgras stalen of een offerte?

Wil je onze kunstgras stalen thuis, advies ter plekke, een offerte of een snelle levering? Bel 06 – 51 32 63 73 of mail ons via onderstaand reactie formulier kies Fiber Grass.

 

Met vriendelijke groet,

Hans Verstraaten

Fiber Grass

De tweede stap naar slimmer hovenieren