Gratis advies
Meer verdienen
Delers van expertise
Wekelijkse tips

ADVISERING

06 -53 250 362

Als hovenier geef je regelmatig advies. Je klanten willen advies van jou, vaak geef je advies aan je medewerkers en soms advies aan je leveranciers. Dit alles met als doel de situatie te verbeteren. Dit doe je vanuit jouw kennis en ervaring. Maar soms heb je als ondernemende hovenier ook zelf advies nodig. 

Hoe een functioneringsgesprek te voeren. Advies om er voor te zorgen dat je minder tijd kwijt bent aan zinloze afspraken. Waar aan te denken bij opstellen van een personeelsadvertentie. Hoe een effectief sollicitatiegesprek te houden. Advies om je diensten te productiseren of een verdienmodel te ontwikkelen. Jou verschillende wegen laten ontdekken om je doel te bereiken.

 

Wat heb jij nodig?

Wat voor advies je ook nodig hebt De Hovenierscoach kan jou adviseren. Dit kan ook inhouden dat ik je doorverwijs naar iemand anders want ik heb de wijsheid niet in pacht. Maar twee weten altijd meer dan een en een goed advies kan goud waard zijn als je het uitvoert.

 

Implementatie van advies

Goed advies krijgen is een ding maar daar heb je niks aan als je er niets mee doet of weet hoe dit uit te voeren. Daar kan De Hovenierscoach jou mee helpen. Het uitvoeren van het advies. In dit hele proces blijf jij wel verantwoordelijk dat je de gemaakte afspraken nakomt. Ik voer kan het advies ook voor je uitvoeren als je zelf geen tijd hebt of anderszins.

Reviews advisering

Rinke van der Meer

Alexander heeft veel praktisch ervaring met het runnen van een hoveniersbedrijf. Ook kan je bij hem terecht voor ons het presenteren en maken van tuinontwerpen. Hij is creatief, denkt mee en werkt oplossingsgericht. Ook heeft hij ons geholpen met onze werkwijze duidelijk over te brengen. Alexander probeert altijd zo snel mogelijk tot een adequate oplossing te komen en zet hier altijd 100% voor in !

Eigenaar hoveniersbedrijf Catalpatuinen | Willemstad

www.catalpatuinen.nl

 

Gibbo Hamoen

Heel soms kom je op het juiste moment de juiste persoon tegen, als je er voor open staat. Voor mij was jij dat. Je werkt oprecht vanuit de liefde voor de mens en het vak en dat maakt een enorm verschil.
Toen ik je voor het eerst sprak vond ik je een rare vent met een grote mond en gelukkig vind ik dat nog steeds. Op mensen als Alexander moeten we zuinig zijn en jij op jezelf.

Eigenaar hoveniersbedrijf Hortivorm | Boskoop

www.hortivorm.nl

Uitvoeren van advies

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat je advies krijgt om je website te verbeteren of een inspiratieboek te laten maken. Dat kan je door een ander bedrijf laten doen of door De Hovenierscoach. Als je dat niet wilt dan kan ik je soms ook bedrijven en personen aanbevelen die het advies kunnen uitvoeren.

 

Programma’s

Soms is het wel zo handig als er een duidelijk programma is om de verschillende adviezen ook te realiseren. Hiervoor zijn er verschillende programma’s ontwikkeld die jou als ondernemer/hovenier te helpen om verbeteringen door te voeren.

 

Vertrouwelijkheid

Vertrouwelijkheid staat bij mij bovenaan om advies te geven. Soms is het voor je collega’s wel fijn als ik een advies aan jou gegeven mag doorvertellen. Dat doe ik pas nadat ik daarvoor van jou toestemming heb gekregen. Als NOBCO coach ben ik gehouden aan de internationale ethische code. IEC.

Wil je eens een vrijblijvend gesprek bel dan (elke werkdag tussen 09:00 – 17:00 uur) 06 -53 250 362 en we maken een afspraak bij jou of bij mij. Als je wilt dat ik naar jou toekom breng ik wel de reistijd en -kosten in rekening.

 

Arwin Baauw

Zowel privé als zakelijk heb ik Alexander leren kennen als een krachtig en visionair ondernemer. Hij weet voortvarend zaken los te maken en in beweging te zetten, soms ondanks zichzelf. Ik waardeer zijn mensgerichte levenshouding die hij nadrukkelijk vanuit zijn geloof vorm geeft. Deze kant komt vooral aan het licht als je hem wat langer kent en er een vertrouwensband is ontstaan, op dit soort momenten kan hij soms speels uit de hoek komen. Alexander is kritisch, naar anderen en naar zichzelf. Hij neemt verantwoordelijkheid voor zijn leven en de impact die hij op zijn omgeving heeft. Hierbij is hij in staat en bereid om in de spiegel te kijken, ook als het beeld even anders is dan hij graag zouden willen. Ik vertrouw hem als zakelijk partner en kan hem van harte aanbevelen.

Arwin Baauw | internationaal spreker persoonlijk leiderschap

De tweede stap naar slimmer hovenieren