Gratis advies
Meer verdienen
Delers van expertise
Wekelijkse tips

TRAININGEN

06 -53 250 362

Wil jij leren om je kritische succesfactoren te ontdekken? Of leren hoe jij je bedrijfsprocessen optimaliseer waardoor meer rendement en rust? Ontdekken wat jouw belemmerende overtuigingen zijn en hoe deze ontdekken en te overwinnen? Hoe jij je dienst kan productiseren? Onderscheidend leren communiceren naar je klanten? En bovenal een onweerstaanbaar hoveniersbedrijf maken?

Antwoorden op deze vragen en meer passeren de revue tijdens een 2 daagse Toekomst Training. Je kan jezelf trainen hoe jij wilt dat je toekomst eruit kan zien. Dit vergt confrontatie met je huidige manieren van werken. Open staan om het anders te doen. Durven experimenteren. Leren van feedback en van je fouten. Want als je hetzelfde blijft doen en toch een andere uitkomst verwacht…..is waanzin volgens Einstein.

 

Tweedaagse training

Deze 2 daagse training wordt 1 of 2 maal per jaar gegeven bij voldoende deelname. Deze training kan ook worden gegeven incompany bij meer dan 6 deelnemers. Het minimale aantal deelnemers is 6 en het maximale is 12-13 mensen.

 

Samen met collega bedrijven

Als jij een samen met een collega bedrijf of bedrijven deze korte en intensieve training wil volgen en jullie hebben minimaal 6 deelnemers dan kan deze training op afspraak worden gemaakt.

Review Toekomst Training

“best bewaarde geheim in het groene landschap”

Via de vele nieuwsbrieven, gestart met een tweedaagse training om uiteindelijk in de winter van 2017 op de bank bij Alexander te belanden in Nieuwleusen voor diversen één op één coachingsgesprekken. Bij de eerste tweedaagse training een tikkeltje ongeduldige ruwe bolster, begin je hem iets beter te leren kennen; de blanke pit die graag wil helpen met je bedrijf weer in de goede richting te krijgen.

De meeste van ons komen in een fase terecht dat je wel wilt veranderen maar niet weet hoe; samen met Alexander in een paar sessies heel veel progressie gemaakt met weer een duidelijk doel voor ogen qua bedrijfsvoering, visie, waarden en missie, verdienmodellen en in de loop nam hij ook nog mijn website mee waarbij Alexander met een paar kleine ingrepen, serieuze aanvragen genereerde met uiteindelijk ook opdrachten. Voor 2018 stond er ook het een en ander qua coaching in de planning. Alexander adviseerde mij om eerst andere belangrijke zaken aan te pakken, die buiten zijn eigen werkgebied vallen. Kijk dat vind ik nou een eerlijk advies.

De plus voor mij is dat Alexander zelf ook hovenier is geweest en weet waar hij over praat. Als je op het punt staat om te willen veranderen raad ik je aan om een keer vrijblijvend bij hem langs te gaan om kennis te maken en in aansluiting een sessie van een dagdeel te plannen. Ik garandeer je dat het alleen maar zal opleveren op welk gebied dan ook!

Wijnand Smit Tuinen ecologische hovenier | Nederhorst den Berg
www.wijnandsmittuinen.nl

75% Subsidie

De training is subsidiabel, via Colland, voor medewerkers van het hoveniersbedrijf. Dit houdt in dat je voor medewerkers slechts 25% van de trainingskosten behoeft te investeren. Daarnaast is het fiscaal aftrekbaar.

Een minimale investering voor een een groot rendement. Dat is slim werken.

 

Landelijk werkzaam

Voor een training met samenwerkende bedrijven is het mogelijk deze training in de buurt van jouw woonplaats te organiseren. Ik geef de training bij voorkeur niet binnen het hoveniersbedrijf. Even uit de vertrouwde omgeving werkt efficiënter dan binnen het bedrijf is de ervaring.

 

Eendaagse trainingen

Andere trainingen van De Hovenierscoach zijn eendaagse trainingen:

  • Optimaliseer je verkoopproces.
  • Productiseer je dienstverlening.
  • Verdienmodellen en hoe deze te maken?

Ook deze eendaagse trainingen zijn te geven als er minimaal 6 deelnemers zijn en maximaal 12.
Wil je meer informatie? Bel 06 – 53 250 362

De tweede stap naar slimmer hovenieren