Gratis advies
Meer verdienen
Delers van expertise
Wekelijkse tips

WEBSITE ONTWIKKELING

06 -53 250 362

Heb jij dat nu ook dat je bij het ontwikkelen van een nieuwe website soms door de bomen het bos niet meer ziet? Vele ‘specialisten’ op de markt. Zeer uiteenlopende prijzen en adviezen. SEO, URL’s, metatags, template vormen en nog veel meer vakjargon. 

De Hovenierscoach helpt je door het woud van adviseurs. Van ontwerper, bouwer, fotograaf en tekstschrijver. In de laatste 15 jaar heb ik verschillende website mogen ontwikkelen, allemaal in samenwerking met verschillende partijen.

 

Ontwerp website

Het ontwerpen van een website is een specialisme. Net zoals een tuinontwerpen een ander specialisme is dan een tuin aanleggen. Een goede webbouwer werkt vaak samen met vormgevers die of intern werken of extern per project worden ingezet.

Een goede webbouwer is weer geen SEO specialist etc…

 

Samenwerking

De meeste websites welke ik heb ontwikkeld zijn gedaan met De Websmid uit Zwolle. Daarnaast ook met ervaring in samenwerking met andere bedrijven. Deze bedrijven hebben voor ieder onderdeel een specialist behalve een gespecialiseerde vakinhoudelijke tekstschrijver voor hoveniersbedrijven. Als jij een goede website designer en bouwer hebt, prima dan werk ik daar ook graag mee samen. Zo niet dan verwijs ik je graag door naar De Websmid in Zwolle.

Een goede samenwerking tussen de verschillende partijen is essentieel om binnen tijdspad en budget te blijven. Een samenwerkingsprotocol kan hierbij handig en prettig zijn. Ik informeer je graag.

Teksten

Feitelijk heb je geen tekstschrijver nodig. Als je schrijven leuk vind en je verdiept je een beetje in SEO, dan kan je een eind komen.

Je hebt algemene SEO teksten en je hebt vakinhoudelijke SEO teksten. Bij dat laatste kan ik je helpen om de site tekstueel te vullen. Naast de teksten maak dan ook de snippets, dat is dat gedeelte wat je op Googel ziet.

 

Voordat je begint!

Voordat je begint met je website dienen je doelgroepen en verdienmodellen helder te worden geformuleerd. Aan wie wil jij jouw diensten en producten leveren? Welke waarde voeg jij toe voor de prospect? Wat durf of kan jij roepen wat een ander niet kan? Kan jij je diensten productiseren waardoor makkelijker communiceren en minder tijdsverlies aan offertes schrijven? Hoe verloopt het proces van eerste telefoongesprek tot oplevering? Hoe verloopt het proces bij structureel tuin- en terreinonderhoud?

Wat is jouw responstijd? Wat zijn je bezoektijden? Wanneer ben je bereikbaar? Wat kan jij beloven?

 

Budget?

Dat is ook altijd de vraag als je een tuin gaat ontwerpen, wat is uw budget? Je hebt al een website vanaf 500 euro. Moet je zelf de teksten en foto’s doen, zelf SEO etc…Maar dan ben je nog niet klaar. Je kan ook nog landingspagina’s make, AdWords en meer. Als je vragen hebt bel gerust.

Elke werkdag bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur op 06 – 53 250 362

De tweede stap naar slimmer hovenieren