Gratis advies
Meer verdienen
Delers van expertise
Wekelijkse tips

OLAF NIJENKAMP TUINPLANTEN

Alle bomen en planten voor de hovenier

Olaf Nijenkamp BV is de landelijke groothandel in tuinplanten voor de hovenier en groenprofessional. De verbindende schakel tussen kweker en hovenier als het gaat om de aanleg en inrichting van tuinen, plantsoenen, borders en parken.

Bij Olaf Nijenkamp Tuinplanten hebben ze verstand van bomen en planten. Vakmensen die u kunnen adviseren over bodemstructuur, groei, bloei en aanplant, maar ook weten waar het aanbod ligt bij de kwekers. Zo weet u zeker dat u als hovenier de beste kwaliteit en de beste prijs aangeboden krijgt.

Bezorging in heel nederland 

Het vervoeren van bomen en planten vereist een specifieke kennis over kluitmaat lengtemaat en kwetsbaarheid van de planten. Daarom regelt Olaf Nijenkamp Tuinplanten het transport zelf, met eigen vrachtwagens en vaste chauffeurs.

Geen transportkosten

U kunt snel extra kosten transportkosten besparen. Olaf Nijenkamp Tuinplanten bezorgt alle bomen en planten gratis vanaf € 350,00 per planten-order in alle provoncies in Nederland, exclusief de eilanden. Maak slim gebruik van de gratis transportservice van Olaf Nijenkamp Tuinplanten. U betaalt geen dure kilometers en de bomen en planten worden supersnel geleverd. Deze week bestellen is volgende week planten. Dat is toch snel verdiend!

Online bestellen. Maak het uzelf gemakkelijk.

Wilt u een compleet assortiment bomen en planten direct koppelen aan uw beplantingsplan?

Dan is de vernieuwde website van Olaf Nijenkamp Tuinplanten het juiste programma voor u! Dit gratis platform is bestemd voor hoveniers die hun eigen klanten graag online en snel willen bedienen.

Gratis beschikken over afbeeldingen en plantgegevens

De website van Olaf Nijenkamp Groothandel Tuinplanten is een veilig en online platform voor plannen, offreren en bestellen. Met dit platform springt u snel in op de behoeftes van uw klanten. Het platform is gekoppeld aan de enorme databank bomen en planten van Olaf Nijenkamp Tuinplanten. Zo heeft u als hovenier direct inzicht in het aanboid van 300.000 partijen die wij bij kwekers afnemen.

De tweede stap naar slimmer hovenieren