Gratis advies
Meer verdienen
Delers van expertise
Wekelijkse tips

Bestel jij je bomen en planten ook online ?

Online bestellen. We doen het bijna allemaal privé wel eens bij Bol.com of Coolblue. Maar online bomen planten bestellen voor mijn bedrijf? Mwwohh… dan moet ik toch zeker weten dat het allemaal goed geregeld wordt. Toch? Maar online bomen en planten bestellen is echt supergemakkelijk. En als je eenmaal online bestelt, heb je geen reden meer om het daarna anders te regelen. 

Een voorbeeld …. De tuin van de familie Jansen is nagenoeg opgeleverd in september. Er missen nu nog een paar bomen die pas in het najaar geplant kunnen worden… Maar ja. Als je gaat plannen dan kom je er snel achter dat je voor die paar bomen bijna een hele dag bezig bent. Misschien wel met 2 man. Want bestellen bij de juiste leverancier, de bomen ophalen en planten, Dat kost tijd.. Maar stel dat je de bomen en planten online bestelt bij Olaf Nijenkamp Tuinplanten. In drie stappen ben je vanaf je mobiel of pc klaar en hoef je verder niets te regelen. Behalve de boom te planten dan!

Olaf Nijenkamp Tuinplanten ziet je online bestelling binnen komen en gaat voor je aan het werk. We laten de mooiste bomen vanaf de kweker binnenkomen. We zorgen ervoor dat de bomen netjes worden geladen in de vrachtwagen. Onze chauffeur rijdt naar je tuin in aanleg en laadt de bomen netjes uit op het moment dat je mensen klaar staan om ze te planten. De winst die je dan maakt is dan toch snel meegenomen! Veel hoveniers bestellen inmiddels snel via de website van Olaf Nijenkamp Tuinplanten. Proberen? Maak nu je eigen klant-pagina aan.

Je eigen gratis zoekmachine voor alle bomen en planten 

  • Alle bomen en planten voor hoveniers
  • Maak online een offerte voor je klant met je eigen bedrijfslogo
  • Bestel je vrijdags voor 12.00 uur, dan kun je volgende week planten
  • Je bestelde order ontvang je vanaf € 350,00 zonder transportkosten
  • Bomen en planten zijn van AA kwaliteit
  • Je kunt de bomen en planten ook direct meenemen uit voorraad in Raalte

Vertrouwd bestellen bij Olaf Nijenkamp

De tweede stap naar slimmer hovenieren