Gratis advies
Meer verdienen
Delers van expertise
Wekelijkse tips

De producten van TSD

Zorgeloos ondernemen met de software van TSD

TSD is de totaalleverancier van software-oplossingen voor groenvoorziening.

Door het leveren van innovatieve en krachtige software heeft TSD in de afgelopen 35 jaar veel branchekennis opgedaan.

TSD levert bedrijfs- en ontwerpsoftware voor hoveniers, kwekerijen en Cash & Carries. Het revolutionaire 3D TUIN Designer is het tuinontwerpprogramma voor hoveniers. Professioneel ontwerpen en presenteren in 2D en 3D.

TSD levert met DATAflor een complete range van softwarepakketten voor de hovenier en groenvoorziener.

Producten van TSD

3DTUIN Designer – Creëer en verbeter uw eigen product met deze unieke ontwerpsoftware

Elk ontwerp is vanaf nu gemakkelijk om te zetten in een 3D film. Ga met uw klanten gezamenlijk wandelen door hun virtuele tuin en presenteer uw ideeën. Verwerk nieuwe ideeën direct en bekijk “realtime” het resultaat. Toon uw ontwerpen in elk gewenst seizoen. Ervaring met CAD is niet nodig!

Visuele presentaties maken uw ontwerp onweerstaanbaar

De klant van vandaag is gewend aan indrukwekkende visuele presentaties. Om op te vallen is alleen het beste goed genoeg. TSD is binnen de groene branche al decennia koploper op het gebied van innovatie en technologie. TSD’s nieuwe 3DTUIN Designer software brengt uw goede ideeën en superieure technologie bij elkaar. U maakt gegarandeerd een onuitwisbare indruk.

Revolutionaire technologie geeft u een voorsprong

Met 3DTUIN Designer heeft u direct een streep voor op uw concurrenten. Wat dacht u van een realistische impressie van het ontwerp in ieder jaargetijde? Seizoen en leeftijd simulatie voor planten? Eenvoudig schakelen tussen 2D en 3D om het tussenresultaat te beoordelen en eventueel te verbeteren? Experimenteren met hoogtes en vormen in real-time, voor een onvergelijkbare efficiëntie bij het ontwerpen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Met als resultaat dat u vaker en sneller bij klanten aan de keukentafel zit.

DATAflor BUSINESS – Software voor projectadministratie, relatiebeheer en calculatie.

DATAflor BUSINESS heeft krachtige functionaliteiten aan boord die u kunnen helpen bij het succesvol aansturen van uw totale bedrijfsvoering. Het geeft u op elk moment de juiste informatie over de onderneming en presenteert u de actuele operationele bedrijfsresultaten.

Als bedrijfsleider of eigenaar haalt u het meest complete gereedschap in huis voor het vastleggen van klant- en leverancierrelaties, het opstellen en veelzijdig calculeren van offertes en de mogelijkheid om eenvoudig of zelfs automatisch te factureren. U heeft grip op alle belangrijke bedrijfsprocessen dankzij de integrale opzet van Business.

DATAflor BUSINESS bevat:

– Module voorcalculatie 
– Module nacalculatie 
– Calculatie met dekkingsbijdrage en break-even-analyse 
– Inkoop en logistiek geïntegreerd 
– Planning en werkvoorbereiding 
– Locatie- en periode-overzicht met MT rapportage 
– Geavanceerde regiewerkfacturering 
– Meer-/minderwerk beheren

 

De tweede stap naar slimmer hovenieren