Gratis advies
Meer verdienen
Delers van expertise
Wekelijkse tips

DE TUIN REGISSEURS

06 -53 250 362

Het maken van een goed tuinontwerp kost de nodige tijd. Tijd die er niet altijd is en zeker niet als het druk is in de uitvoering. De Tuinregisseurs ondersteund hoveniersbedrijven. Dit doen we op de gebieden van ontwerp, planuitwerking, werkvoorbereiding en directievoering. Dit doen we landelijk en al dan niet risicodragend.

De tuinontwerpen kunnen we ook uitwerken in 3D tekeningen of visuals. Uitwerking van het ontwerp in verhardings-, beplantings-, uitvoerings- en verlichtingsplannen verzorgen we graag voor je.

Werkzaam in heel Nederland.

 

Bespaar tijd in de logistiek
Evenals het doorrekenen van het ontwerp voor de materiaalstaten van benodigde materialen. Dat is makkelijk en snel prijzen opvragen en bestellen.

Planpresentatie?

Mondelinge planpresentatie verzorgen wij ook, in heel Nederland, om jou te ondersteunen in het verkoopproces.

 

Inhuren vaste dagen per week?

Het is ook mogelijk om De Tuinregisseurs in te huren als interne tuin- en landschapsontwerper /werkvoorbereider voor vaste dagen/uren per week.

 

Heldere werkwijze en vaste prijzen vooraf!

Gaat je voorkeur uit naar projectmatige inzet? We werken met vaste bedragen voor het vervaardigen van tuinontwerpen. Op verzoek sturen we jou onze werkwijze en prijslijst toe.

Meer tijd krijgen voor de uitvoering?

Jezelf tijd besparen en toch een goed tuinontwerp presenteren? Hou tijd over door het ontwerpproces uit te besteden aan ervaren tuin- en landschapsontwerper. Zelf geen tijd om de plannen te presteren? Ook daar kan ik je mee helpen. Zo krijg jij meer tijd om je uitvoering in goede banen te leiden en te houden. Lijkt mij slim.

 

Meer informatie?

Wil je een keer een vrijblijvende afspraak om te mogelijkheden te bespreken? Dit kan telefonisch of op locatie.

Vul onderstaand contact formulier in en binnen 2 werkdagen nemen we contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook, elke werkdag tussen 09:00 en 17:00 uur op 06 – 53 250 362
Bezoek hier de website van De Tuinregisseurs.

De tweede stap naar slimmer hovenieren