Gratis advies
Meer verdienen
Delers van expertise
Wekelijkse tips

BEPLANTINGSPLANNEN

06 -53 250 362

Beplanting maakt van een tuin pas een tuin. Het beplantingsplan is een van de belangrijkste uitwerkingen van het tuinontwerp. Wil je dat jouw tuinen ook gaan opvallen door niet alleen het ontwerp maar ook door de toegepaste beplanting? 

De Tuinregisseurs heeft meer dan 40 jaar ervaring in tuinen en tuinbeplantingen. Inspelen op de wensen van jouw opdrachtgever. Een tuin op kleur en geur? Een tuin met minimaal onderhoud en toch meer tuinbeleving? Meer vogels en vlinders? Eten uit eigen tuin?

 

Bloeikalender

Het beplantingsplan kan worden aangevuld met een bloeikalender. Op deze bloeikalender kan jouw opdrachtgever snel zien wanneer wat bloeit en in welke kleur. Ook de al dan niet geurende beplanting kan worden aangegeven, of de drachtplanten of juist de eetbare planten.

 

Samenwerking met jouw leveranciers?

Voor het ontwerpen van een beplantingsplan kan De Tuinregisseurs ook samenwerken met jouw kwekers of leveranciers. Als je open staat voor een andere leverancier dan kunnen wij ook verschillende kwekers/leveranciers voorstellen om de plantenselecties te leveren.

Vervangen van voorgestelde beplanting door andere planten gaat altijd via De Tuinregisseurs.

Opzet beplantingsplan

Ieder tuinontwerper heeft zo zijn eigen manier om beplantingsplannen te maken. Wij werken graag met cijferaanduidingen al dan niet in combinatie met symbolen. Onze ervaring is dat dit snel een eenvoudig werkt voor de uitvoering. Ook bij toepassing van openbaar groen.

 

Beplantings- en bestellijsten

Het beplantingsplan wordt aangevuld met een beplantingslijst voor de opdrachtgever en de uitvoering. Naast de tekening staat hierop welke planten er worden geleverd, bloeitijden, hoogten, waar ze moeten komen te staan, de hoeveelheden en kwaliteitsomschrijving.

Een bestellijst wordt apart opgesteld zodat de beplanting snel en eenvoudig kan worden aangevraagd en besteld.

 

Bespaar tijd en krijg een verrassend beplantingsplan

Een goed beplantingsplan maken kost tijd. Tijd welke je als hovenier vaak niet hebt, zeker in drukke tijden. Je hoeft geen planten meer uit te zoeken bij de veiling of plantencentrum maar je bestelling staat klaar of wordt geleverd. Verras je opdrachtgevers met met originele  tuinbeleving en maak een afspraak met De Tuinregisseurs door onderstaand je gegevens in te vullen.
We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

De tweede stap naar slimmer hovenieren