Gratis advies
Meer verdienen
Delers van expertise
Wekelijkse tips

ONTWERPONDERSTEUNING

06 – 53 250 362

Het vormgeven en ontwerpen van tuinen en buitenruimten is een specialisme. Dat doe e er niet even bij als je goede en onderscheidende ontwerpen wil maken. Een goed tuinontwerp geeft een beter eindresultaat dat gezien mag worden.

Een goed gerealiseerd en origineel tuinontwerp zal altijd worden doorverteld en maakt reclame voor jouw bedrijf. De Tuinregisseurs kan jou ondersteunen met het vervaardigen van tuinontwerpen tegen een vaste prijs. En laten we wel wezen, de kosten voor een goed tuinontwerp zijn een fractie van de aanlegkosten maar vormt wel de basis. De basis voor zowel de verkoop als voor aanleg en latere foto’s. Die moet je dan wel maken of laten maken :-).

 

Goede tuinfoto’s

Van een goed gerealiseerd tuinontwerp kan na 2-3 jaar de nodige foto’s worden gemaakt welke je weer kan plaatsen op je website. Zo kunnen meer mensen zien wat voor tuinen je je hebt gemaakt en wat je kan maken.

Denk jij ook dat een tuinontwerp laten maken alleen zinvol is bij een grote tuin of opdracht? Een goed tuinontwerp is al zinvol bij tuinen vanaf 5.000 euro. Als jij contact opneemt leg ik je dat graag uit waarom.

 

Risicodragend

De Tuinregisseurs is het enige tuinontwerpbureau in Nederland dat voor hoveniersbedrijven risicodragend ontwerpt. Dat houdt o.a. in dat het tuinontwerp niet in rekening wordt gebracht als de opdracht voor realisatie niet doorgaat. We vertellen je graag meer als je contact opneemt.

Tuinontwerp De Tuinregisseurs

Verdienmodellen

De Tuinregisseurs is het enige tuinontwerpbureau in Nederland dat jou kan helpen met het ontwikkelen van met verschillende verdienmodellen. Ook kan je werken met ons verdienmodel voor het hoveniersbedrijf/consument.

 

Planuitwerking

Wij kunnen je helpen om het tuinontwerp verder uit te werken in een beplantings-, bestratings-, verlichtings-, beregenings- of technisch plan voor realisatie. Ook het doorrekenen van het werk, verstrekken van benodigde materialen, oppervlakte en inhoudsberekeningen voeren wij desgewenst voor je uit.

 

Voor niks zitten rekenen?

Heb jij dat ook zo vaak dat je voor niks hebt zitten rekenen? Je moed zakt je soms in de schoenen. Zoveel tijd gewerkt en niets verdient! Wil je dat dit stopt en dat je nooit meer voor niks een tuinontwerp behoeft door te rekenen? Bel dan eens voor een afspraak want met ons verdienmodel wordt dat verleden tijd voor jou.

In een persoonlijk gesprek leg ik je uit hoe wij werken en hoe jij kan gaan werken zodat je nooit meer voor niets hoeft te gaan zitten rekenen. Want het doorrekenen van een tuinontwerp kost vaak net zoveel tijd als het maken van het ontwerp en soms meer. Bij deze uitgenodigd voor een goed gesprek. Bel 06 -53 250 362 en we maken een afspraak.

Onderstaand verschillende voorbeelden van tuinontwerpen. Meer voorbeelden en eindresultaten zien? Klik hier voor portfolio.

De tweede stap naar slimmer hovenieren