Gratis advies
Meer verdienen
Delers van expertise
Wekelijkse tips

PLAN PRESENTATIE

06 – 53 250 362

Je kan nog zo’n goed plan hebben maar als je het slecht presenteert wordt de kans op een vervolg ook kleiner. De Tuinregisseurs kan je helpen bij de planpresentaties waardoor jouw kansen op een vervolg toenemen.

Als erkend coach weet ik dat vragen stellen en vragen beantwoorden essentieel is om vertrouwen op te bouwen. Als je de verkeerde vragen stelt krijg je ook de verkeerde antwoorden.

 

Als ik maar aan tafel kom dan verkoop ik het wel

Herken je deze uitspraak? Is dat altijd waar? Scoor jij 100% opdrachtverstrekking na je gesprekken? Wil je hoger scoren tijdens een gesprek? De Tuinregisseurs kan jou daarbij helpen en ondersteunen? Dit kunnen we doen op verschillende manieren en leggen dat graag aan je uit.

 

Presentatieposters

De Tuinregisseurs zal een tuinontwerp altijd afleveren binnen een presentatieposter. Een poster waar niet alleen het tuinontwerp op staat maar ook sfeerbeelden. Daarnaast afbeeldingen van enkele essentiële onderdelen of materialen. En tuin is emotie en een presentatieposter helpt om deze emotie verder zichtbaar te maken.

2D – 3D – visual of filmpje?

Er zijn verschillende manieren om je tuinontwerp te presenteren van 2D tot prachtige renders en zelfs filmpjes. Dit alles krijgt een meerwaarde bij een goede mondelinge presentatie. Een presentatie is meer dan alleen het plan laten zien toelichten.

Je opdrachtgever gaat vragen stellen. Hoe reageer je daarop? Op welke wijze informeer jij je opdrachtgever tijdens de presentatie? Is dat gehaast, want je hebt het druk, of alleen met woorden want je hebt geen voorbeelden meegenomen. Klik hier voor een video van een eenvoudig tuinontwerp bij dag. Klik hier voor de video in de avond.

 

Inspiratieboek

Wat altijd goed helpt is een inspiratieboek van jouw hoveniersbedrijf en van de verschillende materialen van de verschillende leveranciers. Een opdrachtgever wil geïnspireerd raken door jou!

Wil je weten hoe een inspiratieboek eruit kan zien? We hebben voor verschillende hoveniersbedrijven inspiratieboeken gemaakt. Mail of bel me 06 – 53 250 362 en ik stuur er een naar je op.

Een inspiratieboek gebruik je tijdens het eerste gesprek en bij de planpresentatie. Daarnaast kan je jouw projecten erin laten zetten waar jij trots op bent. Een inspiratieboek maken we op maat met een vormgeving die bij jouw bedrijf past.

De tweede stap naar slimmer hovenieren