Gratis advies
Meer verdienen
Delers van expertise
Wekelijkse tips

EEN NIEUWE WEBSITE?

Online visitekaartje
Als hovenier wil je graag online netjes voor de dag komen. Veel hoveniers ambiëren een representatief online visitekaartje dat goed zichtbaar is op de vele verschillende beeldschermen die tegenwoordig worden gebruikt (formaat, smartphone, tablet, pc etc.). Wij helpen u natuurlijk graag met uw online visitekaartje!

Of slimmer?
Maar er zijn tegenwoordig ook slimme hoveniers (en daar gaat dit platform over: slimmer hovenieren!) die een stapje verder gaan en hun website voor zich laten werken. De website wordt dan meer dan alleen een visitekaartje en krijgt extra functionaliteiten zoals uitgebreide offerteaanvraagformulieren, voorbeelden van tuinen voor inspiratie, duidelijke voorwaarden, tarieven/pakketten, aanbevelingen van klanten etc.

Laat je website het werk doen!
Als je deze aandacht aan je website geeft en je combineert dit met een goede zoekmachine optimalisatie, dan zal je website vindbaar worden op Google. Niet alleen met je eigen bedrijfsnaam (want dat helpt niet veel) maar ook met zoekwoorden als hovenier, tuinonderhoud, tuinaanleg etc. En het leuke (en slimme) is dat dit vanzelf nieuwe aanvragen en klanten oplevert! Zonder dat je dure advertenties hoeft te zetten in allerlei bladen.

Hovenier: wees slimmer en stop met dure advertenties!
Bespaar op je advertentiekosten want de meeste drukwerkadvertenties zijn weggegooid geld. Verreweg de meeste advertenties worden niet gelezen en belanden in de oud papier bak. En als ze al gelezen worden dan veelal door lezers die geen nieuwe tuin willen (of niet eens een tuin hebben!).

Verdubbel je rendement op reclamekosten
Als je de helft van het normale reclame budget niet meer besteedt aan papieren advertenties maar aan doelgerichte online campagnes dan levert dat met gemak dubbel zoveel nieuwe klanten op. Want met online adverteren richt je je rechtstreeks op de doelgroep: mensen die zoeken naar een hovenier bij hen in de buurt voor tuinaanleg, tuinonderhoud etc.

De stappen naar online succes
We beginnen altijd met een goed gesprek zodat we weten wat we van elkaar verwachten en we duidelijke doelstellingen kunnen vastleggen. Het kan zijn dat een nieuwe website nodig is (maar is zeker niet het doel).

Niet mooi maar hoge conversie
In dat geval is de eerste stap een design waarin we alle gewenste elementen van de website een plek geven, aansluitend (in een volgende stap) voorzien we deze van kleuren, conceptfoto’s en teksten. Daarbij wordt niet alleen gekeken wat we met z’n allen mooi vinden, maar ook naar conversie: immers een website bezoeker moet wel overgaan tot een aanvraag!

Eerst design dan bouw
Nadat we het eens zijn over het design, gaan we starten met de bouw van de website. Dit traject kun je online volgen en daarbij ons voorzien van opmerkingen en vragen. Nadat de bouw is afgerond en de website is getest, verhuizen we de domein naar onze server zodat de website voor iedereen zichtbaar wordt.

Online marketing
En dan begint het pas want het hebben van een (nieuwe) website is geen doel maar een middel om nieuwe klanten aan te trekken. Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw website (be)zoekers kan helpen bij hun zoektocht. Dit kan voor elke hovenier anders zijn, afhankelijk van je dienstenpakket, doelgroep en regio. Want als je bezoekers voorziet van relevante informatie dan word je door Google beloond met een hoge(re) ranking. En een hogere ranking levert meer bezoekers/klanten op.

Hulp nodig?
Wij helpen je graag verder! Bel 038-7601601 of mail info@dewebsmid.nl en wij zorgen ervoor dat je internet op de slimste manier gaat gebruiken.

De tweede stap naar slimmer hovenieren